DODIK NASTAVIO PO SVOM: "BiH je bila i ostala utočište islamskim radikalistima!"

"BiH je bila i ostala utočište islamskim radikalistima i s tim pitanjem se što prije mora suočiti", zaključio je Dodik. 

  • Politika

  • 22. Apr. 2024  

  • 6

Najveća prijetnja regionalnoj i evropskoj bezbjednosti je ignorisanje postojanja islamskih radikalnih grupa u BiH i njihove povezanosti s terorističkim organizacijama, objavio je na X-u predsjednik RS-a Milorad Dodik. 

"Najnovije medijske informacije da lica koja su povezana s takvim strukturama slobodno dolaze u BiH i imaju pristup vojnom poligonu, te da tu vježbaju gađanje, govori da je značajan broj takvih ljudi koji slobodno ulaze u BiH i ne prijavljuju se kao stranci jer imaju dokumenta i to otvara prostor za razne scenarije", poručio je Dodik pozivajući se na pisanje medija bliskih HDZ-u. 

"BiH je bila i ostala utočište islamskim radikalistima i s tim pitanjem se što prije mora suočiti", zaključio je Dodik. 

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...