NI TRAGA OD NESTALE ANE: Neposredno pred nestanak prodala je stan

"Ana nema porodicu, ne znam gdje bi mogla da bude. Strahujem da se dogodilo nešto loše, možda je čak izvršila i samoubistvo", kaže bivši muž

  • Hronika

  • 22. Apr. 2024  

  • 0

Ana Ličnik (34) nestala je u nedjelju, 24. marta.

Nakon što je izašla iz autobusa na liniji broj 23, gubi joj se svaki trag. Međutim, u autobusu je zaboravila torbu u kojoj se nalazio dokument sa brojem telefona njenog bivšeg muža.

  • "Iz policije mi još uvijek ništa ne javljaju. Niko ne zna gde je Ana. Zabrinut sam i molim sve ljude da mi pomognu da je što prije pronađemo. Vjerujem i nadam se da je dobro, ne želim ni da mislim drugačije. Poligraf nekim ljudima još uvek nije urađen, a trebalo je da bude", kaže Anin bivši muž.

“Posljednji put sam je vidio 15. marta”

On je ranije za “Blic” ispričao da je Anu vidio posljednji put 15. marta na Zvezdari gdje su se sastali da riješe administrativne stvari vezane za kablovskog operatera.

  • "Tada je izgledala potpuno normalno. Sljedećeg dana mi je poslala poruku i to je bila posljednja komunikacija između nas", ispričao je Anin bivši suprug.

Kako je objasnio, devet dana kasnije dobio je poziv od nepoznatog muškarca koji mu je saopštio da je pronašao Aninu torbu s dokumentima i telefonom u autobusu na liniji broj 23.

  • "On me je tada kontaktirao preko dokumenata koji su bili u Aninoj torbi. Sastali smo se, preuzeo sam torbu i očekivao sam njen poziv. Mislio sam da će mi se javiti sa nekog drugog telefona ili društvenih mreža, ali ništa", ističe naš sagovornik.

Ističe da mu je sve to djelovalo sumnjivo, pa je 27. marta prijavio policiji Anin nestanak.

  • "Ana nema porodicu, ne znam gdje bi mogla da bude. Strahujem da se dogodilo nešto loše, možda je čak izvršila i samoubistvo. Molim se da nisam u pravu i da je sve u redu s njom. Jedino što znam jeste da je neposredno prije nestanka prodala stan", zaključuje Anin bivši suprug.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...