UŽAS U OKLAHOMI: Posvađao se sa suprugom pa ubio nju i troje djece

Cijeli strašan događaj je preživio jedino desetogodišnji sin koji je spavao tokom pucnjave

  • Svijet

  • 24. Apr. 2024  

  • 0

U kući u američkoj saveznoj državi Oklahoma pronađeno je petero mrtvih, uključujući troje djece. Policija navodi da je muškarac ubio svoju suprugu i troje djece, a zatim počinio samoubistvo.

Policija smatra da se Jonathon Candy (42) posvađao sa suprugom, 39-godišnjom Lindsay Candy, a zatim je više puta upucao. Nakon toga je krenuo po kući, tražio djecu te ih upucao i ubio. Stradali su 18-godišnji Dylan, 14-godišnji Ethan i 12-godišnji Lucas. "Djecu je lovio po kući", saopćila je policija, a prenosi ABC News.

Cijeli strašan događaj je preživio jedino desetogodišnji sin koji je spavao tokom pucnjave. Desetogodišnjak je nazvao hitnu u ponedjeljak ujutro i rekao da su svi u kući mrtvi. Za sada nije poznato zašto 10-godišnjak nije povrijeđen.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...