DRAMA U PODGORICI: Na aerodromu uhapšen strani državljanin, imao je...

Tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao navedeno krivično djelo i naložio da se T.K. liši slobode.

  • Regija

  • 24. Apr. 2024  

  • 0

Na Aerodromu Podgorica uhapšen je njemački državljanin T.K. (43) kod kojeg je pronađen pištolj, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Policijski službenici Sektora granične policije su na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica lišili slobode njemačkog državljanina zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - navodi se u saopštenju policije.

Iz UP su kazali da je policija, prilikom kontrole putnika na izlasku iz Crne Gore, na letu koji saobraća na relaciji Podgorica – Beč, pronašla kod T.K. pištolj marke „ČZ DUO“ kalibra 6.35 mm i šest komada pištoljske municije.

- Sa navedenim događajem upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao navedeno krivično djelo i naložio da se T.K. liši slobode - zaključuju iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...