POTPUNI PREOKRET U KATALONIJI: Xavi promijenio odluku koja je uzdrmala Barcelonu

Strpljenje im se isplatilo i postignut je dogovor o ostanku Xavija na klupi i sljedeće sezone te će ipak odraditi ugovor do kraja.

  • Sport

  • 24. Apr. 2024  

  • 0

Dugo su u Barceloni "lomili" Xavija i nagovarali ga na ostanak i ipak su uspjeli. Kako pišu španjolski mediji, Xavi će odraditi ugovor do kraja…

Iako je podnio ostavku s datumom odlaska na kraju sezone, Xavi se ipak odlučio na promjenu odluke i ostat će na klupi Barcelone i sljedeće sezone.

Krajem januara, nakon domaćeg poraza od Villarreala 3:5, Xavi je prelomio i odlučio napustiti klupu, u afektu je donesena odluka koje se držao sve do sada.

Iz kluba su smirivali situaciju i nadali su se kako će Xavi promijeniti odluku, a u prilog tome ide i činjenica da niti nisu ozbiljno tražili zamjenu za aktualnog trenera.

Strpljenje im se isplatilo i postignut je dogovor o ostanku Xavija na klupi i sljedeće sezone te će ipak odraditi ugovor do kraja.

Dogovor je postignut danas kada su Deco, Xavi i njegov asistent i brat Oscar Hernandez u kući Joana Laporte otklonili sve dvojbe i nedoumice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...