NAČELNIK HAN PIJESKA PORUČIO GRAĐANIMA: "Nemojte nasijedati na Helezove provokacije, niko se ne naoružava"

"Odgovorno tvrdim da nikakvog naoružavanja nije bilo niti je bilo ko sa područja naše općine učestvovao u tome", rekao je Đurić

  • Politika

  • 25. Apr. 2024  25. Apr. 2024

  • 1

Načelnik općine Han Pijesak Slobodan Đurić pozvao je stanovnike ove općine "da ne nasjedaju na provokacije nakon neistina koje je iznio ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez o 'naoružavanju Srba po Sokocu i Han Pijesku'.

"Odgovorno tvrdim da nikakvog naoružavanja nije bilo niti je bilo ko sa područja naše općine učestvovao u tome. Naš zajednički cilj jeste mir i stabilnost naše zajednice, ali i šireg okruženja", istakao je Đurić.

Đurić je naveo da je prioritet općinskog rukovodstva da osigura mještanima lakši i kvalitetniji život.

"Nikada se nismo bavili visokom politikom, a mišljenja smo da je vrijeme podjela i sukoba davno iza nas, a nadamo se da odgovorna lica u većini općina slično razmišljaju”, naveo je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...