UPOZNALI SE U SARAJEVU: Bujna Slavonka stala na ludi kamen u Međugorju, procurile fotografije...

Claudia je supruga upoznala na putovanja, a iako je u to vrijeme bila u vezi s drugim muškarcem, odmah je znala kako je on njezina srodna duša.

  • Estrada

  • 26. Apr. 2024  

  • 1

Claudia Rivier poznata i pod nadimkom bujna Slavonka poznata je po svojim provokativnim i seksepilnim fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 1,1 milion fanova od kojih dobiva i brojne bračne ponude, no sada je otkrila kako je ona zapravo već godinama u sretnom braku.

28-godišnja Claudia svog je godinu dana starijeg supruga upoznala na jednom putovanju u Sarajevo 2018. godine, a dvije godine kasnije par se vjenčao. Raskošna svadba održana je u Međugorju, odakle je i suprug kojem zasad nije htjela otkriti ime.

Njegove fotografije pogledajte OVDJE.

Claudia je supruga upoznala na putovanja, a iako je u to vrijeme bila u vezi s drugim muškarcem, odmah je znala kako je on njezina srodna duša.

alt

"Bila sam tada u dugoj vezi, ali kada sam ga ugledala, znala sam da je to muškarac mog života. On se mjesec dana nakon toga preselio u Zagreb iz Međugorja, dao otkaz i otišao srcem za ljubavlju", ispričala je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...