SNIMLJENA ZASTRAŠUJUĆA NESREĆA: Pravo je čudo kako je djevojčica preživjela... (VIDEO)

Vozač (34) je nastojao skrenuti ulijevo ali je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na trotoar u momentu dok se djevojčica na skuteru vraćala iz parka. 

  • Hronika

  • 26. Apr. 2024  

  • 0

Zastrašujuća saobraćajna nesreća dogodila se 24. marta u Grangetownu u Cardiffu u Engleskoj kada je vozač BMW-a Casey Wilson proletio preko raskrsnice i udario petogodišnju djevojčicu. 

Vozač (34) je nastojao skrenuti ulijevo ali je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na trotoar u momentu dok se djevojčica na skuteru vraćala iz parka. 

Djevojčicina majka Rachel Bancroft je bila jako potresena. 

"Sve se dogodilo tako brzo i jednostavno sam mislila da je mrtva. Mislila sam da je ubijena preda mnom", rekla je majka povrijeđene djevojčice. 

Srećom, djevojčica je dobila samo lakše povrede, a vozač je uhapšen. 

"34-godišnji muškarac iz Grangetowna uhapšen je zbog sumnje da je vozio opasno, nije zaustavio vozilo i nije prijavio nesreću u kojoj je učestvovao", naveli su iz policije. 

"Automobil za koji se sumnja da je sudjelovao je zaplijenjen i nastavlja se vještačenje", dodali su iz policije. 

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...