TRAGEDIJA U AMERICI: Preminuo bivši poznati sportista, imao je samo 28 godina

Tokom posljednjih nekoliko mjeseci on se trudio da se probije u svijetu preduzetništva i bio je registrovan kao agent lokalne logističke kompanije u Nju Džersiju.

  • Sport

  • 26. Apr. 2024  

  • 0

Bivši NFL igrač Kori Kaningem (28) pronađen je mrtav u svojoj kući u Kliftonu u Nju Džersiju u četvrtak.

Ovu vest prenijeli su američki mediji, kao i neke NFL ekipe, a kako se piše vjerovatno je riječ o samoubistvu.

Kaningemova karijera bila je u velikom padu, pa izgleda da sa tim problemima nije uspio da se izbori.

Tokom posljednjih nekoliko mjeseci on se trudio da se probije u svijetu preduzetništva i bio je registrovan kao agent lokalne logističke kompanije u Nju Džersiju.

U NFL-u je igrao za Arizona Kardinalse, Nju Ingland Petriotse i Njujork Džajantse. Posljednji angažman imao je u Dalas Kaubojsima, gdje je bio član samo kao trening igrač, a otpušten je u januaru prošle godine. Bio je član trening kampa Džajantsa prethodnog ljeta.

„Tužni smo zbog vijesti o smrti Korija Kaningema. On je bio ključni dio duha i zajedništva u svlačionici. Naše misli su sa Korijevom porodicom, prijateljima i saigračima“, piše u objavi Njujork Džajantsa.

Više informacija o Korijevoj smrti očekuje se narednih dana.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...