BIVŠI BUBNJAR YU GRUPE ŽIVI U BIJEDI: "Ostao sam bez ičega, sad sam prepušten na milost"

"Živim u kući bez struje i bez vode u Perlezu", kaže Slobodan Jurišić Jura

  • Estrada

  • 26. Apr. 2024  

  • 1

Slobodan Jurišić Jura, bivši bubnjar YU Grupe, otkrio je da živi u bijedi u Perlezu blizu Zrenjanina te da mu je potrebna pomoć.
Na Facebooku je objavio detalje teške situacije u kojoj se trenutno nalazi.

"Bio sam bubnjar 50 godina. Svirao sam sa Točkom, u YU Grupi, sa Cukićem... Živim u kući bez struje i bez vode u Perlezu. Uslijed nesretnih okolnosti ostao sam bez ičega. Ukrali su mi pare od prodatog stana pa sam sad prepušten na milost sugrađana. Sam sam i bolestan sam. Svaka pomoć bi mi značila. Zamolio bih sve dobre ljude koji žele da pomognu novčanom donacijom preko post neta u pošti. Moj broj telefona je 0600757575, Slobodan Jurišić", napisao je.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...