„ČOVJEK - HULJA, ODVRATNO ZA GLEDATI…“: Gore društvene mreže nakon Dodikovog zagrljaja sa Hadžifejzovićem, oglasili se Hadžiomerović, Odobašić…

U nastavku „Slobodna Bosna“ donosi nekoliko reakcija na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 29. Apr. 2024  

  • 24

Ne stišavaju se reakcije nakon gostovanja Milorada Dodika na Face TV-u.

-Čovjek-Hulja! Ne kontam šta rukovodi novinara da ga zove u emisiju kako bi iznova vrijeđao žrtve višestruko presuđenog genocida... Jer, Čovjek-Hulja bi valjda platio za počinjeni genocid... Odron Face TV! Toliko, poručio je Bakir Hadžiomerović.

-Udruženje bh novinara treba osuditi ovaj vanredni intervju Dodika kod Hadžifejzovića. Znao je da će negirati genocid i uprkos tome ga je ugostio. Negiranje je kažnjivo po Krivičnom zakonu ove zemlje. Novinari trebaju da ukazuju na greške. Ukažite da je ovo pogrešno!!!, poručuje novinarka Elma Odobašić.

Nakon što mu je ustupio skoro pa dva sata uživo programa u kojem je po ko zna koji put negirao genocid. Mene je stid. NE ovo nije novinarstvo. NE ovo nisu moji novinarski uzori. Je li jedan oblik negiranja genocida i SVJESNO davanje medijskog prostora osobi koja negira genocid?, zaključila je Odobašić.

- Ovo ne treba ni komentarisati. Svaka riječ osim Senadovog samoponiženje je suvišna, navodi se u jednom od kometara.

U nastavku „Slobodna Bosna“ donosi nekoliko reakcija na društvenim mrežama.

Pogledajte video koji je uzburkao javnost!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...