MAHIR MEŠALIĆ, DIREKTNO: "Poručujem Dodiku da BiH i svaki njen dio...!"

"Nema pravo da nudi ništa što je vlasništvo građana Bosne i Hercegovine. Njemu ako se živi u 'velikoj' Srbiji nek ide tamo, a neka ove građane koji 30 godina trpe torturu Beograda i Zagreba, ostavi na miru", poručio je Mahir Mešalić.

  • Mini market

  • 29. Apr. 2024  

  • 0

Mahir Mešalić (DF) poručio je Miloradu Dodiku da Bosna i Hercegovina nije na prodaju i da je plaćena krvlju generacija, te da bi bilo krajnje neprimjereno održati sjednicu Vlade RS u Srebrenici.

"Poručujem Miloradu Dodiku da Bosna i Hercegovina i svaki njen dio nije na prodaju da je ona plaćena krvlju kroz generacije i da mu je bolje da vrati građanima RS te dvije milijarde."

"Što se tiče održavanja sjednice Vlade RS u Srebrenici to je jedan veoma tužan potez, potpuno amoralan od strane Milorada Dodik, da u mjestu gdje je počinjen genocid da se održi sjednica Vlade. Sve će se ovo na kraju završiti propašću Dodikovog režima.

Nema pravo da nudi ništa što je vlasništvo građana Bosne i Hercegovine. Njemu ako se živi u 'velikoj' Srbiji nek ide tamo, a neka ove građane koji 30 godina trpe torturu Beograda i Zagreba, ostavi na miru", poručio je Mahir Mešalić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...