OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ NA M-17: Težak udes kod Maglaja, dvije osobe povrijeđene

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju pripadnici MUP-a ZDK uz prisustvo dežurnog tužioca.

  • Hronika

  • 30. Apr. 2024  

  • 0

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu M-17 dionici Maglaj-Doboj kod mjesta Moševac, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Kako je za "Slobodnu Bosnu" naveo glasnogovornik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić, nesreća se dogodila u 7:45 sati a u njoj su učestvovala tri putnička motorna vozila - Citroen, Passat i Mercedes, te jedno teretno vozilo marke Man.

U ovoj saobraćajnoj nesreći povrede je zadobio vozač Citroena H. S. (1981) iz Gračanice, te je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica na ukazivanje ljekarske pomoći i dijagnosticiranje stepena povreda, kao i vozač Passata H. S. (1984) iz Tešnja, te njegov suvozač S. I. iz Piljužića kod Tešnja, koji su prevezeni u Dom zdravlja Tešanj.

Mercedesom je upravljala vozačica R. I. (1986) iz Moševca, a teretnim motornim vozilom S. M. (1964) iz Banje Luke.

Uviđaj na mjestu događaja obavljaju pripadnici MUP-a ZDK uz prisustvo dežurnog tužioca.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...