SUDAR DIVOVA NA ALLIANZ ARENI: Objavljeni sastavi timova

"Obje ekipe imaju jaku tranziciju, brze igrače i mogu prilagoditi svoju igru ovisno o tome kako to situacija na terenu iziskuje", izjavio je Carlo Ancelotti.

  • Sport

  • 30. Apr. 2024  30. Apr. 2024

  • 0

Večeras od 21:00 sat u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka Bayern na Allianz Areni igra protiv Real Madrida.

"Puni smo samopouzdanja, ali svjesni smo da igramo protiv jako snažnog protivnika. Ponosni smo što smo ovdje i nadamo se novom finalu. Očekuje nas najmanje 180 minuta nogometa i ništa neće biti riješeno nakon prvih 90. Obje ekipe imaju jaku tranziciju, brze igrače i mogu prilagoditi svoju igru ovisno o tome kako to situacija na terenu iziskuje", izjavio je Carlo Ancelotti.

"Ovo polufinale djeluje kao da je finale. To je svakako vrlo važan dvoboj, utakmica s velikim odjekom. Postoji nekoliko odluka koje ćemo donijeti u zadnji tren, kao što je to slučaj s Jamalom i Leroyem. Real napada iz zasjede, kada analizirate njihove golove, deset sekundi prije sve izgleda normalno, a onda su odjednom u prilici. Radi se o momčadi koja ima sjajnu individualnu kvalitetu i koja može raditi brojne taktičke prilagodbe", rekao je trener Bayerna, Thomas Tuchel

BAYERN: Neuer - Kimmich, Dier, Kim, Mazraoui - Laimer, Goretzka - Sane, Muller, Musiala - Kane

REAL MADRID: Lunin - Vazquez, Nacho, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vinicius Jr

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...