NASILJE NAD ŽENOM: Dobila šamar zbog OVE sitnice... (VIDEO)

Putnici su bili prestravljeni

  • Hronika

  • 02. Maj 2024  

  • 0

Stravičan prizor u Beogradu zabilježen je kada je jedna žena ljubazno zamolila vozača tramvaja da uspori i lakše koči, a nakon svega dobila šamare od putnika.

Njena molba za sporiju vožnju nije bila usvojena, a onda je prilikom naglog kočenja poletjela i pala. Građani su javno osudili nasilje koje je izvršeno nad ovom ženom kada je poslije svega izašla iz tramvaja, stala nasred šina i pozvala policiju.

Na jednoj Instagram stranici objavljen je snimak na kome se može videti žena koja je ljubazno zamolila vozača tramvaja da uspori i lakše koči, ali je on tom prilikom ipak naglo zakočio usljed čega je ona pala. Na svu sreći žena se zadržala, te se tom prilikom nije povredila.

Ono što je još više iznenadilo prisutne, jeste trenutak kada je žena izašla iz tramvaja na stanici i stala nasred šina, kako tramvaj ne bi mogao da krene. Potom je pozvala policiju kako bi prijavila slučaj, a onda je jedan od putnika napao ženu i išamarao.

Putnici su bili prestravljeni, većina je odmah izašla iz gradskog prevoza i otišla.

"Gospođa je opomenula vozača da prestane da telefonira i koči naglo. Žena je tu poludjela i stala ispred tramvaja da ga spriječi da ode jer je zvala policiju. Onda je jedan od putnika išamarao. Tu se vidi čovjek koji joj je lupao šamare pa sam se uplašila i samo to malo snimila, bez taga", istakao je svjedok.

Lavina komentara našla se ispod objave, a tom prilikom potresna korisnica napisala je sljedeće:

"Komentari pojedinih muškaraca na ovu objavu su jezivi. Strah me je za djevojke koje ćete oženiti, a tek za djecu koju ćete vaspitati sutra", napisala je korisnica.

Baš je hrabar taj što šamara devojku! Somina, umesto da je podrška on bije – jedan je od komentara na društvenoj mreži Instagram.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...