"NE ZNAM VIŠE ŠTA DA KAŽEM": Trener Radničkog Feđa Dudić u šoku nakon velikog preokreta

"Nećemo stati na tome", poručuje Dudić

  • Sport

  • 02. Maj 2024  

  • 0

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca stigli su do još jedne pobjede. Ekipa Feđe Dudića slavila je protiv Mladosti iz Lučana rezultatom 3:2, i to nakon velikog preokreta.

Nakon utakmice, za TV Arena Sport govorio je upravo Dudić.

"Predivna utakmica. Ne znam više šta da kažem za momke. Ne mogu više reći ni da su heroji, ovo je prevazišlo sve. Iz prve kontre smo primili gol. Smogli smo snage da se vratimo. Čestitam momcima, ali i Mladosti na igri. Izašli su pošteno, čestitam im što se tiče toga. Navijačima ne znam šta više da kažem, ovo što smo napravili, nećemo stati na tome. Napravili smo velike stvari", kazao je bh. stručnjak i dodao:

"Ovo je poklon svim navijačima i građanima Kragujevca za 6. maj, Dan grada Kragujevca. Čestitam Vaskrs igračima, uposlenicima i svim pravoslavcima. Imat ćemo odmor, momci su zaslužili da uživaju sa svojim porodicama".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...