SVI SU GLEDALI SMO U NJU: Slavna manekenka u haljini s dubokim dekolteom ukrala sve poglede (FOTO)

Haljina je imala gola leđa te se vezala oko vrata, a Emily zbog takvog kroja haljine nije nosila grudnjak

  • Estrada

  • 03. Maj 2024  

  • 0

Slavna ljepotica Emily Ratajkowski (32) prisustvovala je The King‘s Trust Global Gala događanju održanom u Casa Cipriani u New Yorku. Za tu je prigodu lijepa manekenka odabrala svilenu krem haljinu raskošnog dekoltea, koji joj je sezao gotovo do pupka, a koja je sjajno naglasila njezinu vitku figuru.

image

Emily Ratajkowski  Ndz/Starmax/Profimedia/Ndz/starmax/profimedia

image

Emily Ratajkowski

  John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Haljina je imala gola leđa te se vezala oko vrata, a Emily zbog takvog kroja haljine nije nosila grudnjak. Svoju dugu kosu ostavila je raspuštenom, a cijeli styling upotpunila je srebrnim naušnicama.

image

Emily Ratajkowski  Theo Wargo/Getty Images/Profimedia/Theo Wargo/getty Images/profimedia

The King‘s Trust 2024 Global Gala utemeljio je britanski kralj Charles III. s ciljem pomoći mladima. Svečana večer okupila je brojna poznata lica na crvenom tepihu, među ostalim i manekenku Irinu Shayk, glumicu Kate Beckinsale, slavni par Chrissy Teigen i Johna Legenda, legendarnu manekenku Kate Moss, plus size manekenku Ashley Graham i brojne druge.

image

Emily Ratajkowski i Ashley Graham  John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

image

Irina Shayk  Theo Wargo/Getty Images Via Afp

image

Kate Beckinsale  Theo Wargo/Getty Images Via Afp

image

Chrissy Teigen i John Legend  Theo Wargo/Getty Images Via Afp

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...