HOROR U BEOGRADU: Sin proslavljenog košarkaškog trenera pronađen mrtav

Nebojša Đurović je jedno od dvoje djece čuvenog trenera, koji ima i kćerku Ninu, prenosi Sportal.

  • Hronika

  • 03. Maj 2024  03. Maj 2024

  • 0

Nebojša Đurović (49), sin proslavljenog košarkaškog trenera Vlade Đurovića pronađen je mrtav danas oko 14 sati u Beogradu.

Nebojša Đurović je jedno od dvoje djece čuvenog trenera, koji ima i kćerku Ninu, prenosi Sportal.

Vlade Đurović je u jednom od ranijih intervjua ovako govorio o svojoj djeci:

"Imam sina i ćerku, presrećan sam što su njih dvoje u mom životu. Stariji igrači su se nekad šalili da “lafovi dobijaju ćerke, a cmizdravci sinove”, a ja sam imao njih dvoje. Danas su oni svoji ljudi. Ćerka Nina je završila filozofiju, a sin Nebojša psihologiju. Bio sam trenerska zvezda, a oni su odrasli bez mene, jer nikada nisam bio tu. Zbog toga i danas nemamo odnos kakav bi trebalo da imamo. Korektni smo, ali nije to to. Nisam ih mazio kad su bili mali, bio sam uvijek na treninzima, jurio košarkaše, navijače i direktore klubova", govorio je on.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...