NEVJEROVATAN SLUČAJ U AMERICI: U kratkom periodu dva puta dobila po milion dolara na lutriji

WilsonWilson je prvi put osvojila nagradu od milion dolara 23. februara na “Lifetime Millions” $50 instant ticket igri koju je kupila u Dubs’s Discount Liquors, u Mansfieldu.

  • Šareni svijet

  • 03. Maj 2024  

  • 0

Žena iz Massachusettsa ovog puta je pogodila je džekpot, ne jednom, već dva puta ove godine!

Christine Wilson iz Attleboroa osvojila je džekpot od milion dolara, objavila je ove nedjelje državna lutrija iz Massachusettsa, označavajući drugi put da je osvojila nagradu u roku od 10 nedjelja.

Wilson je prvi put osvojila nagradu od milion dolara 23. februara na “Lifetime Millions” $50 instant ticket igri koju je kupila u Dubs’s Discount Liquors, u Mansfieldu.

Tada je izabrala da primi nagradu u vidu jednokratnog plaćanja od 650.000 dolara prije oporezivanja, a kasnije je nešto od novca koristila za kupovinu SUV-a, navodi se u saopštenju lutrije.

Njena druga nagrada došla je iz igre “100X Cash” $10 instant ticket koju je kupila u prodavnici Family Food Mart, u Mansfieldu. Prodavnica će takođe dobiti bonus od 10.000 dolara za prodaju ovog tiketa, prema saopštenju koje je objavio abc7chicago, a koje prenosi Serbiantimes.

Wilson je rekla da planira da drugu nagradu stavi na štednju, dodala je lutrija.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...