KATALONCI GA ŽELE U SVOJIM REDOVIMA: Da li će veznjak Arsenala moći odbiti ponudu iz Barcelone?

Ugovor Ganezijca koji ističe 2025. godine, mogao bi se pokazati kao pristupačna opcija za finansijski ograničene Katalonce.

  • Sport

  • 03. Maj 2024  

  • 0

Thomas Partey bi mogao okončati svoje vrijeme u sjevernom Londonu zbog interesa evropskog diva.

Veznjak Arsenala, navodno je glavna meta Barcelone kako ulazi u posljednju godinu ugovora. Španski novinar Adrian Sanchez tvrdi da je Partey visoko na listi potencijalnih mete Barcelone ovog ljeta.

Ugovor Ganezijca koji ističe 2025. godine, mogao bi se pokazati kao pristupačna opcija za finansijski ograničene Katalonce.

Partey, koji je stigao u Arsenal iz Atletico Madrida 2020. godine, još uvijek nije postigao nikakav produžetak ugovora s Topnicima i izgleda da će uskoro krenuti prema izlaznim vratima.

Dok je suigrač Jorginho dobio ponudu za novi ugovor s klubom, Arsenal izgleda ne planira da to uradi i sa Partyjem

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...