BARBAREZ OKUPLJA EKIPU: U stručnom štabu naše selekcije bit će i Zlatan Bajramović

Selektor će u narednom periodu nastaviti sa praćenjem nastupa naših reprezentativaca

  • Sport

  • 04. Maj 2024  

  • 1

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez je sinoć u Hamburgu prisustvovao gradskom derbiju HSV - St. Pauli gdje je pratio nastupe bh. reprezentativaca Nikole Vasilja i Dennisa Hadžikadunića koji nastupaju za ove timove. 

Barbarez je svoje aktivnosti nastavio danas gdje je u Rostocku pratio meč Hansa - Karlsruher.

Pomoćni trener u gostujućem timu Zlatan Bajramović biće pomoćnik selektoru u stručnom štabu naše najbolje selekcije.
 
"Od početka nam je želja da imamo Bajramovića u stručnom štabu. Imao je malo poteškoća da se dogovori sa svojim klubom da se priključi i nama, te smo napokon uspjeli da se dogovorimo. Zlatan je odličan stručnjak i mnogo će značiti našoj reprezentaciji, a i meni kao selektoru. Veoma smo sretni jer smo uspjeli da se dogovorimo i siguran sam da ćemo zajedno pisati nove, uspješne stranice reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je Sergej Barbarez.
 
Selektor će u narednom periodu nastaviti sa praćenjem nastupa naših reprezentativaca.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...