SNIMANJE POČINJE U FEBRUARU SLJEDEĆE GODINE: Hugh i Jodie glumit će u novom filmu o Robinu Hoodu

Film će režirati Michael Sarnoski.

  • Kultura

  • 05. Maj 2024  05. Maj 2024

  • 0

Hugh Jackman i Jodie Comer glumit će u nadolazećem filmu o Robinu Hoodu, nazvanom The Death of Robin Hood, potvrdio je Variety.

Film će režirati Michael Sarnoski, redatelj trilera Pig iz 2021. godine i nadolazećeg znanstvenofantastičnog horora A Quiet Place: Day One, koji će imati premijeru u junu.

The Death of Robin Hood pratit će starijeg Robina Hooda, koji se bori sa svojom prošlošću punom zločina i ubojstava. Robin Hood u ovoj adaptaciji nije veseli odmetnik, već umorni samotnjak koji se nakon teške ozljede nađe u rukama misteriozne žene.

Snimanje filma počet će u februaru 2025. godine.

Jackmana ćemo u međuvremenu gledati u superherojskom filmu Deadpool & Wolverine, koji dolazi u kina 26. jula.

Comer, koju najbolje znamo po seriji Killing Eve i filmu The Last Duel, glumi u drami The Bikeriders, koja će se početi prikazivati idućeg mjeseca, prenosi Index.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...