EDIN DŽEKO I NJEGOV FENERBAHČE SVE DALJE OD TITULE: Večeras su remizirali u gostima protiv...

Dijamant je bio agilan, no u završnicama akcija se nije proslavio, dok je Rade Krunić susret odgledao sa klupe.

  • Sport

  • 06. Maj 2024  06. Maj 2024

  • 0

Fudbaleri Konyaspora i Fenerbahcea remizirali su rezultatom 0:0 u utakmici 35. kola turske Superlige.

Fener je bio opasnija ekipa, posebno u drugom dijelu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko propustio je četiri dobre prilike, i to u 50, 63, 64 i 70. minuti utakmice. 

Dijamant je odigrao svih 90 minuta, dok je Rade Krunić susret odgledao sa klupe, prenosi Oslobođenje.

U 90. minuti je Ndao zatresao mrežu gostiju. Proslavili su taj pogodak igrači i navijači Konyaspora, ali je isti poništen zbog ofsajda nakon reakcije iz VAR sobe.

Ekipe su podijelile bodove. Fenerbahce sada ima tek teoretske šanse za osvajanjem titule, s obzirom da kasni šest bodova za Galatasarayom, a do kraja su ostala tri kola. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...