CURE DETALJI DRAME U AUSTRIJI: Djevojka iz Bosne i Hercegovine napravila krš i lom na cesti, policija je krenula u potragu...

Protiv nje biće podneseno više prijava, pišu austrijski mediji.

  • Hronika

  • 07. Maj 2024  

  • 0

Djevojka iz Bosne i Hercegovine (22), nastanjena u austrijskom Kremsu, je u ovom mjestu napravila niz prekršaja, a sve se završilo tako što je udarila nekoliko parkiranih vozila.

Kako javljaju austrijski mediji, djevojka je uzela automobil da napravi krug po Kremsu, iako nije imala vozačku dozvolu.

Ona je u vozilu bila sa prijateljicom, koja je bila na mjestu suvozača. U jednom momentu je izgubila kontrolu nad vozilom i sudarila se sa parkiranim automobilima, na kojima je pričinjena znatna materijalna šteta.

Ona je odmah pobjegla sa lica mjesta, a na obližnjem trgu je ostavila otključan automobil.

Međutim, sva dešavanja je pratio jedan očevidac koji ju je prijavio policiji.

Ona je ubrzo pronađena i identifikovana, a policija je odmah utvrdila da je vozila pod dejstvom alkohola. Protiv nje biće podneseno više prijava, pišu austrijski mediji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...