IRFAN ČENGIĆ POVODOM DANA OPĆINE STARI GRAD: Poručio je da je za novu eru naše zajednice...

(...) koju imamo.

  • Društvo

  • 07. Maj 2024  07. Maj 2024

  • 0

"Ulazimo u novu eru progresa i obnove - mi to možemo i moramo. Ova borba i rad nisu samo kako bih osigurao novi mandat, ovo je borba za budućnost naše Općine", poručio je povodom Dana Općine Stari Grad načelnik Irfan Čengić.

"Pokazali smo da znamo i imamo hrabrosti uvesti našu zajednicu u novu eru, da imamo strategiju i projekte vrijedne preko 60 miliona KM.

Ključno za novu eru naše zajednice je stabilnost i kontinuitet, jer previše su nas turbulencije iza nas usporile. Ne smijemo dozvoliti nove.

Ove godine smo se potrudili dostojanstveno obilježiti Dane Općine Stari Grad Sarajevo, jer želimo slaviti slobodu koju smo sačuvali i budućnost koju imamo", objavio je Čengić. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...