NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE: Srbijanski mediji pišu o nastupu hrvatskog predstavnika na Eurosongu...

Srbija, Slovenija i Hrvatska u finalu Eurosonga.

  • Show

  • 08. Maj 2024  

  • 0

Srbijanski mediji raspisali su se o nastupu predstavnika Hrvatske, Baby Lasagnea, u polufinalu Eurosonga.

O nastupu Baby Lasagne na Eurosongu raspisali su se i mediji u susjednoj Srbiji koji pišu da je podigao na noge cijelu Arenu u Malmou koja je plesala zajedno s njim.

Blic tako piše da je energični nastup zapalio publiku i da je Baby Lasagna dao sve od sebe da opravda titulu najvećeg favorita na ovogodišnjem natjecanju.

"Baby Lasagna prava energetska bomba na sceni, svaka čast komšije", "Maneskin bi obožavao Baby Lasagnu", "Napravio je vrh atmosferu", bili su samo neki od komentara na mrežama, a koje je prenio Kurir, koji uz to piše i "cijela Arena u Malmou skakala uz Baby Lasagnu: Predstavnik Hrvatske važi za favorita, a pohvale za njega ne prestaju pljuštati".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...