UBOLA GA NOŽEM U SRCE: Banjalučanki produžen pritvor zbog ubistva Zvonimira Stefanovića

Kako su naveli iz Okružnog suda u Banjaluci, njoj je pritvor produžen za dva mjeseca.

  • Hronika

  • 08. Maj 2024  

  • 0

Potvrđena je optužnica protiv Banjalučanke Milice Diljević zbog ubistva Zvonimira Stefanovića, koje se dogodilo 4. februara ove godine u banjalučkom naselju Borik, prenosi Srpskainfo.

Kako su naveli iz Okružnog suda u Banjaluci, njoj je pritvor produžen za dva mjeseca.

-Rješenjem Okružnog suda u Banjaluci od dana 29. aprila 2024. godine, produžen je pritvor optuženoj M. D. koji joj je određen i produžen u toku istrage rješenjima ovog suda od 6. februara 2024. godine i od 28. februara 2024. godine. Po ovom rješenju pritvor može trajati do izricanja prvostepene presude, a najduže  dvije godine, od dana potvrđivanja optužnice, koja je potvrđena zbog krivičnog djela ubistvo- saopšteno je iz Okružnog suda u Banjaluci, a prenosi ATV.

Dodaju da će se kontrola opravdanosti pritvora vršiti po isteku svaka dva mjeseca, od dana donošenja posljednjeg rješenja o pritvoru, a ukoliko u navedenom roku ne bude izrečena prvostepena presuda pritvor će se ukinuti i optužena pustiti na slobodu.

Stefanović je pronađen mrtav 4. februara ove godine u stanu u banjalučkom naselju Borik u Beogradskoj ulici, a imao je ubodnu ranu u predjelu grudnog koša. Obdukcija je pokazala da je koban bio ubod nožem u srce.

Diljević je odmah uhapšena i od tada se nalazi u pritvoru. Diljević i Stefanović su navodno bili u vezi i izvjesno vrijeme su boravili u stanu gdje se zločin dogodio. Stefanović je, navodno, iznajmljivao stan u banjalučkom naselju Borik.

Prema ranijim saznanjima iz istrage, Diljević je nakon ubistva pozvala poznanika koji živi u istom stambenom bloku, tvrdeći da je njenom partneru pozlilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...