SALIHAMIDŽIĆ S DJECOM STIGAO U MADRID: Bodri svoj Bayern večeras u lovu na finale Lige prvaka

Legendarni bh. reprezentativac i bivši fudbaler, ali i sportski direktor Bavaraca, stigao je večeras u Madrid da bodri njemačkog giganta.

  • Šareni svijet

  • 08. Maj 2024  

  • 0

Fudbaleri Real Madrida i Bayerna igraju revanš meč poluifnala Lige prvaka na Santigao Bernabeu.

Legendarni bh. reprezentativac i bivši fudbaler, ali i sportski direktor Bavaraca, stigao je večeras u Madrid da bodri njemačkog giganta.

Popularni Braco dobio je poziv od počasnog člana Bayerna, Ulija Hoenessa, a takve pozive niko ne odbija.

Od 2017. godine prošlog ljeta, Salihamidžić je bio na čelu Bayerna. Iako je imao ugovor do 2026. godine, ranije je napustio klub.

Dvanaest trofeja osvojio je na kormilu najvećeg njemačkog kluba, među kojima i jedan trofej Lige prvaka. Trenutno je bez angažmana.

Za Zmajeve Salihamidžić je postigao 6 pogodaka u 43 odigrana meča.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...