ZA NJU JE DO SADA MALO KO ČUO: Potpredsjednica NSRS podržala zvižduke himni BiH na finalu Kupa

Ljubojević je na društvenoj mreži X, podijelila video na kojem je intonirana himna Bosne i Hercegovine, a kada su navijači Zrinjskog Ultrasi, izviždali himnu naše zemlje.

  • Politika

  • 09. Maj 2024  

  • 8

Potpredsjednica Narodne Skupštine Republike Srpske i članica SNSD-a Anja Ljubojević, komentarisala je zvižduke za himnu Bosne i Hercegovine na finalu Kupa između Zrinjskog i Borca u Mostaru.

Ljubojević je na društvenoj mreži X, podijelila video na kojem je intonirana himna Bosne i Hercegovine, a kada su navijači Zrinjskog Ultrasi, izviždali himnu naše zemlje.

Jedna od čelnih funkcionerki NSRS, uz video je napisala “…jer Bosna nije naša država”. 

Njenu objavu pogledajte OVDJE.

“Da, jesam Hrvatica iz Republike Srpske, volim svoju Republiku Srpsku. Jeste, moj predsjednik nije Zoran Milanović niti me zanima. Moj predsjednik je Milorad Dodik i moja država je Republika Srpska i tako se ponašam”, kazala je Ljubojevićeva tokom jednog od govora na sjednici Narodne Skupštine RS.

Što se utakmice tiče, Plemići su slavili 1:0, golom Ćužea.

Revanš finala na Gradskom stadionu u Banjaluci, igrat će se 22. maja, kada ćemo saznati ko je osvajač trofeja Kupa BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...