MILOJKO SPAJIĆ DIREKTNO U LICE DRITANU ABAZOVIĆU: "Dosado jedna dosadna"

Abazović je kazao da je interesantan način na koji je bliski član familije premijera Spajića kupio kuću u Boki Kotorskoj..

  • Regija

  • 09. Maj 2024  09. Maj 2024

  • 2

"Dosado jedna dosadna, dajte da se vratimo na ono što građanima odgovara", poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić zastupniku i lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću.

"Nisam imao nekretninu u Singapuru, koga je briga za to... Vi niste imali dana radnog staža. Vi ništa niste u životu stvorili, prva plata vam je bila u Skupštini. Razumijem vaše komplekse", kazao je Spajić Abazoviću na posebnoj sjednici Skupštine koja je posvećena premijerskom satu.

Spajić je rekao da nikad nije uzeo euro od države Crne Gore, poručujući Abazoviću da Tužilaštvu da sve afere koje ima.

"Ja nemam nekretninu ni u Crnoj Gori, ni Srbiji, Singapuru ni bilo gdje drugo. Mislim da nisam potpisao u ime države ništa što šteti državi, ali vi jeste u decembru 2022. ugovor sa ‘Be partizan solutions’ kao fizičko lice, a odluka Vlade je bila nakon dva mjeseca“, rekao je Spajić Abazoviću.

Abazović je prethodno pitao je Spajića od kada poznaje Do Kvona i šta je bio predmet razgovora tokom njihovog susreta u Beogradu, prenose Vijesti.

On je kazao da je interesantan način na koji je bliski član familije premijera Spajića kupio kuću u Boki Kotorskoj.

"Tvrdim odgovorno da elemenata zašto se biralo da neko iz FOJ-a dođe na mesto direktora policije, i zašto aktuelni direktor policije svaki dan obilazi FOJ je između ostalog i zbog finansijskih istraga koje idu prema premijeru”, kazao je Abazović.

Reagovao je šef kluba Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić navodeći da je Abazović člana porodice Spajića nazvao "lopužinom".

Istakao je da Abazović iznosi privatne stvari Spajićeve proodice, što je kršenje Poslovnika i tražio da mu se izrekne opomena.

Abazović je rekao da ništa uvredljivo nije rekao za Spajićevu familiju, a da je na prošlom premijerskom satu govorio o lopužinama, navodeći da se to ne odnosi na Spajića i na njegovog ujaka Kankaraša. 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...