ELLA DVORNIK MJESECIMA U RAZVODU, DANIJELA LJUTITO PRIZNALA: "Zaprijetim joj da više neću..."

“Ella me nazove kada joj nešto treba, uglavnom ja nju zovem. I kad kaže da će me nazvati za pet minuta, to se uglavnom ne dogodi. Ponekad me to baš naljuti pa joj zaprijetim da je više nikad neću nazvati, a onda pokleknem”, napisala je Danijela.

  • Show

  • 09. Maj 2024  

  • 0

Danijela Dvornik je prilično aktivna na društvenim mrežama i često dijeli neke detalje i fotografije iz privatnog života. Tako je nedavno otkrila jednu stvar koja je najviše smeta kod njezine kćeri, Elle Dvornik.

“Ella me nazove kada joj nešto treba, uglavnom ja nju zovem. I kad kaže da će me nazvati za pet minuta, to se uglavnom ne dogodi. Ponekad me to baš naljuti pa joj zaprijetim da je više nikad neću nazvati, a onda pokleknem”, napisala je Danijela, prenosi Dnevno.hr.

Nedavno je jedno vrijeme Danijela bila manje aktivna na društvenim mrežama, pa joj kako kaže, njezini pratitelji odmah šalju zabrinute poruke. Ali je tom prilikom otkrila kako nema nikakvih problema, već da jednostavno uživa u životu i samom trenutku.

“Kad nekoliko dana ništa ne objavim , odmah stižu poruke u stilu ‘gdje si nestala?’ Ništa mi se loše nije dogodilo, osim samog života. Ponekad mi se dogode situacije koje su toliko lijepe, životne i intenzivne da nemam želju prekidati te trenutke pa niti ‘opaliti’ fotku i snimiti story. Život me, naprosto obuzme . I to je super jer to znači da ga imam”, piše Danijela

.“Zapravo se često puta nađem u situaciji da zaboravim na to da bih mogla fotografijom ovjekovječiti te trenutke. A kad se sjetim , onda bude kasno. I nije me briga. Hard disk u glavi još uvijek radi, ostati će nešto pohranjeno i u njoj, u živućim slikama . Ja sam jedna možda od rijetkih koja kad ide na koncert ne snima isti jer prvenstveno želim uživati u glazbi. Toliko toga snimamo ovih dana, da imam osjećaj da tim procesom gubimo neke dragocjene trenutke”, smatra Danijela koja je opisala kako voli uživati u malim i jednostavnim stvarima.

“Danas sam imala izuzetno lijepi dan. Zaputila sam se biciklom u Milnu, kavica, ručak i natrag kući. Reklo bi se ništa naročito, ali kad se u to uključe sve živuće slike koje su me tim putem pratile, koje nisam fotkala ali sam ih očima upijala i svi ti predivni mirisi poljskog cvijeća… Ne može biti nego izuzetno! Sad je vrijeme za skincare, spavačicu i moj krevet”, napisala je nedavno u objavi Danijela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...