ČETIRI OSOBE UHAPŠENE ZBOG POKUŠAJA OTMICE NA ILIDŽI: U toku potraga za još dvije

Prema nezvaničnim informacijama došlo je prvo do potjere u kojoj je više policijskih vozila tragalo za dvije osobe u vozilu Škoda Kodiaq.

  • Hronika

  • 09. Maj 2024  

  • 0

Danas u poslijepodnevnim satima došlo je do pokušaja otmice jednog državljanina Pakistana, u kojem je prema trenutnim informacijama učestvovalo najmanje šest osoba. 

Kako nezvanično saznaje Klix.ba, zbog pokušaja otmice uhapšene su četiri osobe, dok se za dvije osobe još uvijek traga na području Stojčevca u općini Ilidža. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo su uspjeli da oslobode otetu osobu.

Prema nezvaničnim informacijama došlo je prvo do potjere u kojoj je više policijskih vozila tragalo za dvije osobe u vozilu Škoda Kodiaq.

Nakon zaustavljanja, dvije osobe su navodno izašle iz vozila i uputile se prema području Vrela Bosne i Stojčevcu. Policija se u jednom trenutku nalazila se na svim ulazima i izlazima sa Vrela Bosne, a veći broj vozila se nalazio na Velikoj Aleji.

Informacije o samom događaju iz MUP-a Kantona Sarajevo će biti saopćene u jutarnjim satima u petak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...