NAKON TROTOARA I DRUGIH MEGAPROJEKATA STIŽE NOVI: Vlada KS otvara trafiku i to uz konferenciju za medije

Vjerovali ili ne, u zgradi Općinskog suda bit će otvorena najobičnija trafika za prodaju taksenih markica.

  • Društvo

  • 10. Maj 2024  

  • 0

Vlada Kantona Sarajevo uputila je najavu za konferencije za medije koja prema listi učenika djeluje prilično pompezno. 

"Obavještavamo Vas da će 10. maja 2024. godine, s početkom u 10:00 sati ministar finansija Kantona Sarajevo Afan Kalamujić, predsjednik Općinskog suda u Sarajevu Damir Batotić i  vršilac dužnosti generalnog direktora JP BH Pošta Adis Šehić održati konferenciju za medije, povodom otvaranja prodajnog mjesta pomenutog preduzeća za kupovinu sudskih taksi u auli Općinskog suda", najavljeno je iz Vlade KS.

Vjerovali ili ne, u zgradi Općinskog suda bit će otvorena najobičnija trafika za prodaju taksenih markica.

Ruku na srce, ova trafika bit će olakšica svima onima kojima su potrebne sudske taksene markice, jer se u proteklih dvadesetak godina lokacije trafika gdje su se mogle kupiti taksene markice mijenjala desetak puta.

No zaista je potpuno logično da se sudske takse kupuju u zgradi suda, i tu se nema ničim mnogo hvaliti, dovoljno je bilo samo postaviti obavijesti za građane.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...