JASNA PORUKA: Nizozemac prekrio glavu dok je pričala predstavnica Izraela na Eurosongu (VIDEO)

Među desetoro finalista iz drugog polufinala našao se i predstavnik Nizozemske Joots Klein, koji je prekrio glavu zastavom kad je Eden počela odgovarati na pitanja novinara, prenio je Index.

  • Estrada

  • 10. Maj 2024  10. Maj 2024

  • 1

Prolazak predstavnice Izraela Eden Golan u finale izazvao je burne reakcije fanova Eurosonga, a evo kako su reagirali predstavnici drugih zemalja tokom press konferencije nakon druge polufinalne večeri.

Među desetoro finalista iz drugog polufinala našao se i predstavnik Nizozemske Joots Klein, koji je prekrio glavu zastavom kad je Eden počela odgovarati na pitanja novinara, prenio je Index.

Osim toga, društvenim mrežama proširila se snimka trenutka u kojoj je novinar postavio pitanje Izraelki smatra li da je sa sobom donijela rizik i opasnost za druge takmičare. Voditelj joj je tada poručio da ne mora odgovoriti na pitanje, na što je Nizozemac poviknuo: “Zašto ne?”.

Grkinja zijevala

Predstavnica Grčke, Marina Satti dosađivala se dok je Eden odgovarala na pitanja, a u jednom je trenutku krenula i zijevati i pravila se da spava.

Podsjetimo, zbog nastupa Izraela održavali su se protesti, a Eden je dobivala prijetnje smrću. Izrael je bio iznenađenje druge polufinalne večeri jer je nakon nastupa počeo rasti na kladionicama, a trenutno se nalazi na drugom mjestu s 26 posto šansi za pobjedu, dok je Baby Lasagna i dalje na prvom mjestu s 37 posto.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...