PORTUGALAC NIJE SPREMAN ZA PENZIJU: Da li će evropski hit-trener vratiti Ronalda u Evropu?

Postoje i spekulacije o Ronaldovom povratku u Portugal, gdje bi ponovo zaigrao za Sporting Lisabon, klub u kojem je započela njegova iznimna karijera.

  • Zabava

  • 10. Maj 2024  10. Maj 2024

  • 0

Cristiano Ronaldo, legendarni portugalski nogometaš, ostvaruje izvanredne uspjehe u Saudijskoj Arabiji igrajući za Al Nassr, postigavši impresivnih 42 gola u 41 utakmici ove sezone, uz dodatak od 12 asistencija.

Uprkos što na leđima ima 39 godina, Ronaldo očigledno nije spreman za mirovinu te će još nekoliko sezona igrati na vrhunskoj razini. Njemački mediji sugeriraju mogući povratak Ronalda u Europu, gdje bi ga želio vidjeti Xabi Alonso, njegov bivši suigrač, koji uspješno vodi Bayer Leverkusen, prenose Sportske.ba.

Postoje indicije da bi Victor Boniface, 23-godišnji talent Bayera, mogao napustiti klub, a njegova vrijednost na tržištu je izuzetno porasla od dolaska u Bayer.

Navodno je upravo Xabi Alonso sugerirao upravi Bayera da pokušaju dovesti Ronalda kako bi im pomogao u Ligi prvaka sljedeće sezone.

S druge strane, postoje i spekulacije o Ronaldovom povratku u Portugal, gdje bi ponovo zaigrao za Sporting Lisabon, klub u kojem je započela njegova iznimna karijera.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...