MILORAD DODIK NASTAVLJA ZABAVLJATI JAVNOST: "Postoji mogućnosti da se sačeka stupanje na snagu Izbornog zakona RS" (VIDEO)

Dodik ne smije objaviti tzv. Izborni zakon RS u Službenom glasniku

  • Politika

  • 13. Maj 2024  

  • 1

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je postoji mogućnost da se sačeka stupanje na snagu Izbornog zakona RS, ali će se o svemu razgovarati sa predstavnicima političkih partija koje čine vladajuću koaliciju u RS.

Dodik je naveo da ova politička partija nije odlučila na koji način će se ponašati kada je riječ o nametnutim rješenjima koja se odnose na Izborni zakon Bosne i Hercegovine, prenosi RTRS.

Dodik je naglasio da SNSD ima dobru strukturu u svim lokalnim zajednicama.

Podsjećamo, u Banja Luci je održan sastanak rukovodstva SNSD-a sa predsjednicima gradskih i opštinskih odbora ove stranke na kojem je bilo riječi o predstojećim lokalnim izborima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...