PRAVA MODNA IKONA: Victoria Beckham izgleda elegantno i u poderanim trapericama

Iako već godinama slovi za modnu ikonu, stil dizajnerice Victorie Beckham u posljednje se vrijeme drastično promijenio.

  • Show

  • 03. Jan. 2020  

  • 0

Do prije nekoliko godina bila je poznata po svojoj ljubavi prema crnoj boji i po tome što nikada nije nosila traperice, no sada je češće viđamo u svim drugim bojama osim crne, pa čak i u potpuno šarenim kombinacijama, a više joj nisu mrske ni traperice. Dapače, očito su joj sada među omiljenim odjevnim komadima jer je u njima odlučila pozirati za obiteljsku novogodišnju čestitku koju je na svojem Instagramu objavio njezin suprug David Beckham.

Slavni par i njihovo četvero djece čestitali su obožavateljima Novu godinu zajedničkom fotkom na kojoj su svi poprilično ležerno odjeveni, a iako nosi svijetle i poderane traperice, Victoria svejedno izgleda jako chic.  

 

Bivša Spajsica ih je iskombinirala sa svilenkastom bluzom s prišivenom ružom na ovratniku i strukiranim sivim sakoom koji su njezinim trapericama podarili elegantniji izgled. U ovakvoj bi se kombinaciji slobodno mogla pojaviti i na nekom svečanom događaju, a nadamo se da je ovime najavila da ćemo je ove godine češće viđati u trapericama i to ne samo zbog modne inspiracije, nego i jer joj zbilja sjajno stoje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...