NAPRAVITE SOS S VOTKOM: I ne bojte se, nećete se napiti, a svaka tjestenina biće preukusna

Ukusan i kremast sos za tjesteninu sa dodatkom vodke će vas oduševiti

  • Gastro

  • 05. Jan. 2020  05. Jan. 2020

  • 0

SASTOJCI:

½ šolje putera 

1 luk 

1 šoljica votke 

2 konzerve paradajza 

500 ml vrhnja za kuhanje 

so 

biber 

PRIPREMA: 

1. U tavi na puteru propržite sitno sjeckani luk dok ne omekša. 

2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta. 

3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri. 

4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata. 

5. Naravno, napravite i neku tjesteninu. Pa, uživajte.

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com)      

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...