Gastro
NAPRAVITE SOS S VOTKOM: I ne bojte se, nećete se napiti, a svaka tjestenina biće preukusna
05. Jan. 20200
Ukusan i kremast sos za tjesteninu s dodatkom votke će vas oduševiti.
Gastro
24. Dec. 2020 24. Dec. 2020
0
½ šolje putera
1 luk
1 šolja votke
2 konzerve paradajza
500 ml vrhnja za kuhanje
so
biber
1. U tavi na puteru popržite sitno sjeckani luk dok ne omekša.
2. Dodajte votku i kuhajte 10 minuta.
3. Umiješajte paradajz i pustite da kuha 30 minuta na srednjoj vatri.
4. Dodajte vrhnje za kuhanje i kuhajte još pola sata.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Hronika
PRIJAVLJENO NASILJE: Stražar brutalno pretukao zatvorenika u BiH, molio je za pomoć...
Prije 9 min0
Regija
IVANA STRADNER UPOZORAVA KAKO REŽIM U BEOGRADU SJEDI NA DVIJE STOLICE: "Vučić hoće Srbiju u BRIKS-u, od EU želi samo pare"
Prije 14 min2
Svijet
BIJELA KUĆA: Izrael nas je pristao saslušati prije invazije na Rafah
Prije 15 min0
Show
KRAJ ŽESTOKE PRAVNE BITKE: Britney Spears nagodila se s ocem koji ju je čitav život kontrolisao
Prije 22 min0
Gastro
SVAKOG PETKA ISPOČETKA: Danas pravimo izvrsne ćufte u paradajz sosu i ne zaboravite pire krompir… (VIDEO)
26. Apr. 20240
Gastro
ZA RUČAK, VEČERU ILI UŽINU, POTPUNO JE SVEJEDNO: Na brzinu napravite izvrsne kolutića sa feta sirom, obožavaju ih sve generacije (VIDEO)
27. Apr. 20240
Gastro
JEFTINO, BRZO, A NEVJEROVATNO UKUSNO: Danas pravimo pečeni krompir na malo drugačiji način, još kad napravite zelenu salatu… (VIDEO)
Prije 8h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.