TONI CETINSKI OTKRIO NAJLUĐU SITUACIJU U KARIJERI: Evo kako su ga tokom rata uhapsili vojnici VRS-a u Sarajevu

Popularni hrvatski pjevač Toni Centinski evliko radi na pripremama velikog koncerta u zagrebačkoj Areni 30. maja 2020. koji će biti kulminacija turneje #samoljubav. Tim povodom razgovarao je za Večernji list.

  • Estrada

  • 05. Jan. 2020  05. Jan. 2020

  • 0

Za fanove Tonija Cetinskog u Bosni i Hercegovini posebno je zanimljiv njegov odgovor na pitanje novinara da izdvojili najzanimljiviju situaciju u karijeri:

"Bilo je svega i kad bi se snimao film po istinitim događajima iz mog života, jamčim da bi kod nas bio najgledaniji. Ne zato što je riječ o mojim proživljenim trenucima, nego zato što je uistinu bilo puno onih koji su baš filmski. Da, bili smo privedeni i zarobljeni te naposljetku razmijenjeni kao ratni zarobljenici na području sarajevskog aerodroma. Nije bilo table pa smo uletjeli malo greškom ravno na patrolu u srpskom dijelu te bili privedeni u postaju. Dobro smo prošli, ali priznajem da nije bilo baš zanimljivo",  rekao je Cetinski za Večernji list.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...