HUMANE ZVIJEZDE: DiCaprio daje 3 miliona dolara za požare u Australiji, Metallica 750.000...

Leonardo Dicaprio donirat će 3 miliona dolara za pomoć u suzbijanju požara u Australiji.

  • Show

  • 10. Jan. 2020  10. Jan. 2020

  • 0

Ekološka organizacija slavnog glumca Earth Alliance jučer je priopćila kako je pokrenula Australski fond za gašenje požara kako bi pomogla u "međunarodnom odgovoru na katastrofalne požare" koji trenutno bjesne u zemlji.

Požari u Australiji, potaknuti sušom i najtoplijom i najsušom godinom, zabilježeni su od rujna, mjesecima ranije nego što je tipično za godišnju sezonu požara u Australiji.

Akademski nagrađivani glumac djeluje kao kopredsjedatelj Earth Alliancea, s filantropima Brianom Shethom i Laurene Powell Jobs. Organizacija je pokrenuta prošle godine radi suzbijanja klimatskih promjena i gubitka biološke raznolikosti.

Fond će surađivati ​​s lokalnim australskim partnerskim organizacijama, uključujući Aussie Ark, Bush Heritage i Wires Wildlife Rescue, prenosi ABC.

DiCaprio se tako pridružuje sve većem popisu slavnih osoba koje doniraju. Australski glumac Chris Hemsworth i britanska zvijezda Elton John početkom tjedna obećali su po milijun dolara, a donirali su i Nicole Kidman, Pink i Keith Urban. Metallica je priopćila da će donirati 750.000 dolara hitnim službama u Victoriji dok brojne influencerice šalju svoje gole fotografije ljudima koji im dokažu da su donirali.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...