PAPARAZZI U AKCIJI: Slavni glumac i njegova nova djevojka uhvaćeni „na djelu“, odmah su pobjegli..

U prošlosti je ljubio i supermodele Gisele Bündchen, Ninu Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn te Evu Herzigovu.

  • Estrada

  • 02. Nov. 2023  

  • 0

Glumac Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Vittoria Ceretti bili su na zabavi posvećenoj Noći veštica. Slučajni prolaznici uhvatili su ih ispred kluba u kojem su bili, a njihov prizor mnogima se baš i nije svidio.

Dok su pričali, Vittoria je Leonardu gurnula desni dlan u njegovo donje rublje na stražnjici.

Ova fotografija pomalo je zgrozila javnost, a glumac i njegova nova djevojka ovome se nisu nadali pa su, čim su primijetili, pobjegli nazad u klub.

Wake Up Babe, New Leo DiCaprio Girlfriend Just Dropped - Meet 25 Year Old  (Shocking!) Vittoria Ceretti | Barstool Sports

Ljudi koji su se našli u njihovoj blizini, rekli su da je glumac uzvratio djevojci na isti način. Ali zabava je ubrzo završila.

Glumac je prošle godine prekinuo s manekenkom Camillom Morrone (26), koja je bila njegova najdugovječnja djevojka i u vezi su bili od 2017. U prošlosti je ljubio i supermodele Gisele Bündchen, Ninu Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn te Evu Herzigovu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...