OGORČENI ALEN HALILOVIĆ SE OBRATIO MEDIJIMA: „Zvonimir Boban nije zadovoljan, ali više nisam ja kriv…“

Alen Halilović trenutno je na posudbi u nizozemskom Heerenveenu gdje je stigao kako bi konačno više igrao, budući da u Milanu nije imao mjesta

  • Sport

  • 14. Jan. 2020  

  • 0

No u posljednje četiri utakmice odigrao je samo 22 minute, a dosad je ove sezone jednom odigrao svih 90 minuta pa situacija nije dobra.

"Ostanak u Heerenveenu ipak je opcija, inače se sada ne bih nalazio u Španjolskoj na pripremama", rekao je nekadašnji hrvatski reprezentativac koji je već promijenio osam klubova.

U Milanu nisu zadovoljni njegovom situacijom, posebno se to odnosi na Zvonimira Bobana koji smatra da 23-godišnjak mora više igrati.

"Zvonimir Boban nije zadovoljan mojim sadašnjim statusom ovdje, poslao me u Heerenveen da bih više igrao. Navijači još nisu vidjeli pravog Halilovića na djelu, nadam se da ću konačno dobiti priliku. Možda sam u prošlosti znao griješiti, ali sad stvarno ne mogu kriviti sebe. Učinio sam sve što su od mene tražili, znam za što sam sposoban, kao što sam rekao, treba mi prilika da bih to i dokazao", zaključio je Halilović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...