ČISTE KRVNE SUDOVE, SNIŽAVAJU TLAK, POBOLJŠAVAJU CIRKULACIJU, PODIŽU IMUNITET…: Ova dva sastojka sigurno imate u kući, a da pojma nemate kakvu moć imaju…

Koristeći ovaj pripravak sedam dana na prazan želudac znatno ćete poboljšati svoje zdravlje

  • Zdravlje

  • 17. Jan. 2020  

  • 0

Bijeli luk ili češnjak od davnina se smatra jednim od najefikasnijih sredstava protiv raznih bolesti, a upotreba češnjaka skupa s medom na prazan želudac maksimalno koristi organizmu.

ZDRAVSTVENE DOBROBITI

-poboljšana cirkulacija

-normalan krvni tlak

-snižena razina lošeg kolesterola

-smanjenje upala

-pojačan imunitet

-eliminiran kašalj

RECEPT ZA LIJEK IZ PRIRODE

SASTOJCI

1 šoljica meda

10 režnjeva češnjaka

PRIPREMA

Sameljite češnjak u blenderu. Stavite ga u teglu pa dodajte med. Zatvorite teglu i ostavite je na hladno mjesto sedam dana. Ovaj lijek uzimajte svaki dan-sedam dana na prazan želudac, ali samo jednu kašiku.

Nakon toga napravite pauzu 14 dana, pa ponovite sve.

I ne zaboravite, izbjegavate masnu hranu, šećer i fast food…

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...