NOŽ U LEĐA PLENKOVIĆU: Rigidni Hercegovac stao uz pučiste u HDZ-u, podržava čovjeka koji zagovara TREĆI ENTITET, sprema se NEVIĐENI RAT…

Čovićev prijatelj staje uz čovjeka koji zagovara treći entitet u BiH

  • Politika

  • 26. Jan. 2020  

  • 3

Bivši ministar vanjskih poslova Hrvatske Miro Kovač je prigodom predstavljanja savezništva s Ivanom Penavom i Davorom Ivom Stierom kontra Andreja Plenkovića, izbjegao direktan odgovor na pitanje očekuje li i Brkića u svom bloku, a objava Milijana Brkića (foto iz 2016.) na Facebooku sugerira da bi on doista mogao biti jedan pod glavnih članova bloka koji će pokušati s trona zbaciti Plenkovića i njegov tim. Naime, povodom godišnjice međunarodnog priznanja Hrvatske (15. siječnja 1992.) Brkić je na Facebooku objavio tekst u kojemu citira Tuđmana, te podsjeća na nemjerljive zasluge branitelja u stvaranju i obrani hrvatske države, piše Jutarnji.

“Stvorili smo međunarodno priznatu Hrvatsku. Slavimo noćas, a onda zasučimo rukave na izgradnji nove demokratske države”, riječi su prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana suradnicima na dan međunarodnog priznanja Hrvatske 15. siječnja 1992.

U tom svjetlu i danas se na 28. godišnjicu te obljetnice s posebnim pijetetom i ponosom prisjećamo svih hrvatskih branitelja, koji su dali svoje živote za slobodnu i suverenu međunarodno priznatu hrvatsku državu kakvu su sanjali i za koju su živjeli. Njihova žrtva i bezuvjetna ljubav prema Domovini obvezuju nas da učinimo sve da se procesuiraju ratni zločini i kazne njihovi počinitelji te riješi pitanje svih nestalih osoba. To je naša dužnost prema svakoj žrtvi koja je utkana u temelje hrvatske države i obveza prema njihovim obiteljima…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...