STARLETA U PANICI NAKON POVRATKA S PUTOVANJA: „Strah me je, mislim da sam dobila koronavirus…“

Bivša manekenka i starleta Katie Price (41) poznata je javnosti po svojim skandalima i izjavama

  • Show

  • 08. Feb. 2020  

  • 1

Nedavno je šokirala javnost kad je proglasila bankrot jer je bila previše rastrošna, a sad je ponovno u fokusu. 

Katie je bila na putovanju u Tajlandu s obitelji, a sad je zaključila da je i ona zaražena korona virusom. - Katie se osjeća loše jer je uvjerena da je baš ona četvrta osoba Velike Britanije koja ima virus. Vjeruje da je riječ o nečemu više, a ne samo o prehladi. Već neko vrijeme pokušava saznati sve moguće simptome koje je mogla 'pokupiti' tijekom putovanja s Tajlanda u Las Vegas - rekao je prijatelj starlete, piše Birmingham Mail

Katie je u srijedu navodno otkazala gostovanje u jednom kozmetičkom salonu u West Sussexu gdje je trebala imati predavanje. Javila im je nekoliko sati prije početka. Tad je snimila video iz kreveta te je govorila kako joj je jako loše. 

- Stvarno sam bolesna. Po cijele noći i dane sam u krevetu - rekla je Katie u videu.

Međutim, dva dana nakon objavila je kako s prijateljem ruča u jednom restoranu. Bila je nasmiješena i nije pokazivala znakove bolesti. Nagađalo se da Katie laže i da je otputovala u Amsterdam, umjesto da je obavila gostovanje u salonu.

- To nisam ja na slikama. Nisam toliko visoka i nemam tako dugačku kosu. Bila sam u krevetu - opravdavala se starleta. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...