ŠTA UČINI OD SEBE, ŽIVA BILA: Starleta objavila fotografiju iz prošlosti, nikada je ne biste prepoznali…

Za američki časopis starleta se prvi put skinula 2000., kada je bila poznatija pod imenom Jordan

  • Show

  • 12. Feb. 2020  12. Feb. 2020

  • 0

Bivša manekenka i starleta Katie Price (41) nedavno je proglasila bankrot jer je bila previše rastrošna, a sad se želi vratiti staroj slavi od prije 20 godina. Izjasnila se kako ponovno želi pozirati za naslovnicu časopisa Playboy, piše Mirror.

Za američki časopis starleta se prvi put skinula 2000., kada je bila poznatija pod imenom Jordan. Izdavač ju je na naslovnici nazvao 'londonska legendarna loša djevojka Jordan'. Fotografiju naslovnice časopisa Katie je podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu.

- Prije 20 godina krasila sam naslovnicu američkog Playboya. Rado bih to opet učinila. Osjećam se bolje i više seksi sada kad sam starija - napisala je starleta u opis fotografije na društvenoj mreži. Njezini su pratitelji u komentarima počeli pisati kako se Price danas jako promijenila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...