POLICIJA HAPSI SVE: U toku je policijska akcija kodnog naziva "Kavez", pretresi i hapšenja u Banjoj Luci, Zvorniku, Bijeljini, Doboju, za sada 11 uhapšenih, otkrivena velika količina…

Na području Banje Luke, Zvornika, Bijeljine i Doboja u toku su pretresi na više lokacija u okviru akcije policije RS-a kodnog naziva "Kavez"

  • Hronika

  • 09. Feb. 2020  09. Feb. 2020

  • 1

Ove aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) usmjerene su na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga.

- Akcija je počela u ranim jutarnjim satima, a provode je policijski službenici Uprave MUP-a RS-a za organizirani i teški kriminalitet, u saradnji sa kolegama policijskih uprava Banja Luka, Bijeljina i Zvornik, te pripadnicima SAJ-a i Jedinice žandarmerije - rekla je Feni portparolka MUP-a Danica Gnjatović.

U akciji je privedeno 11 osoba, a oduzeto je oko 300 grama marihuane, heroina i ekstazia.

Akcija se nastavlja...

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...