„UBIĆE ME MUŽ ZBOG OVOGA“: Bivša HRT-ova voditeljica pozirala na plaži samo u…

Nevena i njezin suprug Mak otputovali su na godišnji odmor na Sejšele

  • Sex i grad

  • 11. Feb. 2020  

  • 0

Nevena Rendeli-Vejzović sa suprugom Makom trenutno uživa na Sejšelima, a na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje atraktivne fotografije iz tropskoj raja.

U moru objava našla se i jedna koja njezinom suprugu, kako je otkrila, neće biti po volji. “Ubit će me muž zbog ove fotke, ali sam ja ispala mršava pa što mu mogu”, napisala je Nevena, a zatim objavila još jednu fotografiju.

alt

“Morala sam objaviti i ovu, s obzirom na onu koju sam već objavila. Jer tu mu se vidi biceps”, napisala je.

alt

Nevena i njezin suprug otputovali su na Sejšele nakon što je ona dala otkaz na HRT-u. “Upozorenje! Kreće serija fotografija Nevena na palmi...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...