DVIJE IZAZOVNE NASLOVNICE ZA 51. ROĐENDAN: Jennifer nikad nije izgledala bolje

Glumica Jennifer Aniston napunila je 51. godinu, a povodom njezinog rođendana čak su je dva poznata časopisa stavila na svoje nove naslovnice.

  • Show

  • 12. Feb. 2020  

  • 0

Za Interview Magazine pozirala je u tri izazovna izdanja. Na naslovnici časopisa Jennifer nosi samo kožnu jaknu, čizme i gaćice, dok na jednoj od fotki iz editorijala nosi ružičasti svileni grudnjak i kožne hlače visokog struka, a na drugoj crnu haljinu s prorezom koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake.

Osim outfita, zanimljivo je i da je glumicu za časopis intervjuirala njezina kolegica Sandra Bullock, kojoj je Jennifer otkrila kako vidi svoju budućnost.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

"Nemam točnu viziju budućnosti, ali imam male isječke u glavi u kojima čujem i vidim ocean, djecu kako se smiju i trče, led u čaši i osjećam miris kuhane hrane", ispričala je Jennifer i poprilično iznenadila javnost s obzirom na to da inače baš i ne priča o djeci.

Drugi časopis na čijoj je naslovnici završila je Harper's Bazzar.

Na službenom Instagramu časopisa objavili su galeriju s naslovnom i fotkama iz editorijala, a Jennifer na svima nosi izazovne haljine koje sjajno naglašavaju njezinu besprijekornu figuru. Zadnja fotka u nizu je naslovnica Harper's Bazaara iz devedesetih koju je također krasila Jennifer, a od tada se zaista nije puno promijenila.

(Index.hr/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...